ΠΑΝΕΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, MD

Γενικός Χειρουργός
Διευθυντής χειρουργικού τμήματος ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεργάτης: ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HOSPITAL CENTER, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Ιατρείο: Ιωάννου Φωκά 40, 3ος Όροφος
Άνω Πατήσια
Τ.Κ. 11142 Αθήνα
Τηλ.: 2110195840,
Mob.: 6946467707
Εmail : paneris.p@gmail.com.

Σύντομο Βιογραφικό

Σπούδασα Ιατρική στο αγγλόφωνο τμήμα του πανεπιστημίου Semmelweis Βουδαπέστης-Ουγγαρία από όπου και αποφοίτησα με βαθμό «άριστα».
Έλαβα την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής μετά από εκπαίδευση στη Δ’ Χειρουργική κλινική του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Εργάστηκα ως επικουρικός χειρουργός στο νοσοκομείο «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων όπου και εκπαιδεύτηκα στις ενδοσκοπήσεις (γάστρο – κολονοσκοπήσεις) ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού πραγματοποιώντας εκατοντάδες διαγνωστικές και θεραπευτικές ενδοσκοπήσεις.

Διετέλεσα υπεύθυνος εκπαίδευσης των νέων ειδικευομένων στη Δ’ Χειρουργική του Ευαγγελισμού και στη Χειρουργική κλινική του ΓΝ Πατησίων
Συμμετείχα ενεργά ως εκπαιδευτής διασωστών, πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc με θέμα «Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική» και κάτοχος του ATLS

Μετεκπαιδεύτηκα στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική στο νοσκομείο Sant’ Agostino- Estense υπό την καθοδήγηση του καθηγητού κου G. Melotti.

Παρακολούθησα το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του καθηγητού Meinero στην Ελβετία με θέμα την ελάχιστα επεμβατική, video υποβοηθούμενη αντιμετώπιση των συριγγίων του πρωκτού και της κύστης κόκκυγα (VAAFT).

Συμμετείχα στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα χειρουργικής παθήσεων του πρωκτού (αιμορροϊδοπάθεια, συρίγγια πρωκτού) και κύστης κόκκυγα με Laser στο Βερολίνο καθώς επίσης και στο σεμινάριο χειρουργικής ορθοπρωκτικής χώρας στο πανεπιστήμιο του Στρασβούργου (IRCAD)

Είμαι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέως Εντέρου και Πρωκτού (ESCP).

Έχω συμμετάσχει ως ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων χειρουργικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είμαι διευθυντής του χειρουργικού τμήματος του Θεραπευτηρίου Αθηνών

Είμαι συνεργάτης χειρουργός στα νοσοκομεία Ερρίκος Ντυνάν, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (κλινική Παλαιού Φαλήρου), Metropolitan, Βιοκλινική.